ВИДЕО: Најлудата свадба која сте ја виделе - со денови ќе се смеете за видеово

Видеово ќе ве насмее до солзи. Не се знае кој што прави, кој кого тепа...вака изгледа свадба во Дагестан.

Погледнете...

12:56

најчитано сега