ВИДЕО: Во Шпанија постои плажа без море - погледнете!

На северот на Шпанија постои место каде има прекрасна плажа на која може да се ужива, но нема море! 

Се работи за плажа долга 40 метри каде можете да уживате, да се сончате, , да лежите на белиот песок, и да се разладите во плитка вода. 

Оваа плажа е под заштита на државата како дел од природното богатство на Шпанија.

 

09:45

најчитано сега