ВИДЕО: Се распеа Али Ахмети - Амди Бајрам му се смее

 

Пред некој ден видовме дека Али Ахмети е добар кога го води орото. На YouTube може да се наде снимка каде што лидерот на ДУИги истакнува и своите гласовни квалитети. Вопозадина забележете го и Амди Бајрам како слатко се смее.

12.08.2013 - 21:47