ВИДЕО: Се отвори дупка и проголта цела вила!

Нова дупка се отвори и проголта цела вила на Флорида. Дупката била со дијаметар од 18 метри и длабочина од 4,5 метри. 

Околу 30% од вилата буквално пропаднале во дупката, некаде околу три часот наутро.

Вилата набрзо била евакуирана, а исто така поради опасност од проширување на дупката, евакуирана е и соседната вила.

16:46

најчитано сега