ВИДЕО: Малиот нема појма што зборува

Видеово го насмеа цел свет. Слатко дете од Полска зборува на Англиски, иако не знае ни еден збор. 10-годишното момче повторува по неговиот вујко, понекогаш ќе погоди по некој збор, а понекогаш сосема ќе утне...

Погледнете...

16:04

најчитано сега