ФОТО: Скопско Кадино побеле од град

Додека во Скопје истураше силен дожд, во приградската скопска населба Кадино, исто така беснееше невреме, но проследено со град. Читател на Press24 Кој ни ја испрати оваа фотографија, вели дека градот уиштил голем дел и од земјоделските посеви. 
Доколку и Вие имате фотка која сакате да ја споделите со јавноста следете го овој линк

11.08.2013 - 12:11

најчитано сега