ВИДЕО: Испијте го првото утринско "Чафе" - гаф на новата мисица на Македонија

Мисицата на Македонија за 2013 година порано била водителка на емисија, а ова е еден од нејзините гафови.

Видеото ќе ве изнасмее...

14:59

најчитано сега