Министерот Ристовски ќе ја промовира Програмата за самовработување

 

Денеска министерот за труд и социјална политика Спиро Ристовски ќе го промовира интернет порталот за Програмата за самовработување.

Промоцијата ќе се одржи во Агенцијата за вработување на Република Македонија.

На промоцијата ќе присуствуаат и директорот на Агенцијата за вработување на Република Македонија, Влатко Поповски и помошникот на постојаниот претставник на УНДП во Македонија, Весна Џутеска Бишева. 

ФОТО:Влада 

најчитано сега