Турската полиција го уапси Саваш

Во полициска акција во Турција уапсени се 60 познати личности. Според најновите информации уапсен е и турскиот актер Мурат Јилдерим, односно познат како Саваш(од „Љубов и казна“) или Демир ( од „Аси“). Исто така уапсена е и неговата сопруга Бурчин Терзиоглу (Азад од „Езел“).

Пред два дена беше уапсен и Илкер Аксум, познат како Рушен од серијата „Зет домазет“

Додека во притвор се уште се наоѓаат: Кенан Имирзалиоглу (Езел) и Нехир Ердоган (Назли). Сите се товарат за вмшаност во нелегални бизниси со дрога

10.08.2013 - 00:16

најчитано сега