Поглаврот на ИВЗ: Поголем наталитет за повеќе муслимани во Македонија (ВИДЕО)

Поглаварот на ИЗВ Сулејман Реџепи во својата честитка која до верниите ја испрати по повод Рамазан Бајрам, само на албански јазик им порача да го зголема наталитетот за да има повеќе муслимани во Македонија

 

09.08.2013 - 13:15

најчитано сега