Неколку скопски улици утре без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје ги известува граѓаните дека утре поради веке закажани технички зафати во електро системот, без снабдување со електрична енергија ќе останат неколку скопски населби.

Во период од девет до петнаесет часот и триесет минути без електрична енегрија ќе останат дел од улиците Гарсија Лорка и Виетнамска, потоа во период во истиот перидо без струја ќе остане и селото Копаница, а во време од осу  до дванаесет часот без струја ќе остане улицата Лука Геров со подулиците.

 

 ФОТО: 24вести

најчитано сега