Еве која скопска населба утре ќе биде без вода

     

 Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје ги известува граѓаните дека поради давање на водоводен приклучок на водовдна цевка со пречник ф- 80мм на улицата Томе Арсовски број 39-А во населбата Автокоманда, утре ќе има прекин на водоснабдувањето од девет часот, се додека дфектот не се отстрани.

ФОТО: Попара.мк

 

најчитано сега