Повеќе скопски населби утре ќе бидат без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје ги известува граѓаните дека утре без снабдување со електрична енергија ќе останат:

Корисниците од Света Петка во Сопиште во време од 08:00 до 17:00 часот, од селото Бразда во Чучер-Сандево во период од  09:30 до 14:00 часот , корисниците на Стопански двор на улица број 51 во Ѓорче Петров од 09:30 до 13:30 часот како и корисниците на Бул. Партизански Одреди бр. 105. во карпош во период од  08:30 до 13:00 часот.

ФОТО: Дневник.рс

 

 

најчитано сега