Еве кои ќе бидат противници на Лазаров во Доха

Во сабота од 18:15 часот во Сараево,  се одржува младинскиот шампионат на светот.

азаров минатата година го освои ова натпреварување со Атлетико Мадрид, а има и две финалиња со Ал Саад и Реновалиа Сиудад Реал.

1 шешир: Барселона, Хамбург

2 шешир: Ал Саад, Етуал Спортив де Салах

3 шешир: Ал Џаиш, Ал Рајан

4 шешир: Табауте, Сиднеј Универзитет.

Извор: ЛазаровКирил

ФОТО Плусинфо

најчитано сега