Крводарителска акција во Илинден

Денеска општина Илинден заедно со Црвениот крст и Заводот за трансфузиологија организира крводарителска акција од 9 па се до 14 часот.

Секој кој сака да донира крв треба да отиде во Домот на културата „Илинден“.

Крводарителската акција се спроведува по повод одбележувањето на 2 Август - Денот на општина Илинден.

ФОТО: Вис.мк

најчитано сега