Дел од Скопје утре и во понеделник ќе биде без струја

Утре дел од жителите на општина Гази Баба, додека во понеделник на 22:07.2013 без електрично напојување ќе бидат граѓаните од општините Центар и Ѓорче Петров ќе останат без струја. Утре во периодот од 07:00 до 15:00 часот жителите на Гази Баба ќе бидат без струја. Во понеделник пак во периодот од 08:30 до 15:30 часот без струја ќе останат корисните кои живеат на улицата Борка Талески, Франклин Рузвелт и Ристо Равандановски како и на булеварот Кочо Рацин бр, 42 и бр 36 во општината Центар. 

Истиот ден од 09:00 до 15:00 часот без струја ќе останат корисниците од село Горно Нерези во општина Ѓорче Петров.

 

најчитано сега