ВИДЕО: Скали кои водат до небото - би се качиле ли овде?

Би се качиле ли на овие скали? Скалите се наоѓаат на стрмна карпа од речиси 400 метри и водат до стаклената тераса од која има прекрасен поглед на австрискиот глечер Дахстајн.

Погледнете...

најчитано сега