Министерот Димовски во посета на Лондон

На покана на неговиот британски колега Дејвид Хит, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Димовски престојува во тридневна работна посета на Лондон.

Двајцата министри ќе остварат билатерална средба на која ќе разговараат за соработката во областа на земјоделството.

ФОТО: Канал 5

најчитано сега