ВИДЕО: Морбидно - девојка облечена во бело се шеташе на гробишта

Ова страшно видео е снимено во САД и стана Јутјуб хит.

Двајца случајни минувачи снимиле необичен настан на гробишта. Девојка облечена во бел фустан шетала од гроб до гроб како да е обземена од нешто.

Погледнете го ова страшно видео...

најчитано сега