ВИДЕО: Патник од авион успеал да сними НЛО?

Уште една интересна појава на небото го предизвика вниманието на светската јавност.

Познато е само дека патник од авион снимил необична светлина на небото.

За некои станува збор за НЛО, додека други се сомневаат во ова тврдење.

Погледнете...