Монструозно: Русинки му ја отсекле главата на бездомник и си играле фудбал со неа

Брутален настан ја потресе руската јавност. Имено, две тинејџерки од Русија се уапсени бидејќи во едно московско предградие му ја отсекле главата на несреќане бездомник, а потоа за трагедијата да биде уште поголема, со неа играле фудбал.

Бруталното и морбидното убиство го објасниле со зборовите "Човекот никогаш не ни се допаѓаше".

Засега не се знае идентитетот на бездомникот.

 

најчитано сега