Министерот Спасов на почетокот на реконструкцијата на Дневен центар за стари лица во Маџари

Денеска министерот за труд и социјална политика Диме Спасов ќе присуствува на отпочнувањето на реконструкцијата на објектот предвиден за отворање Дневен центар за стари лица во поранешното кино „Маџари“, во општина Гази Баба.

На настанот ќе присуствуваат и градоначалникот на општина Гази Баба, Тони Трајковски и претседателот на Сојузот на здруженијата на пензионерите на Македонија, Драги Аргировски. 

ФОТО: Дневник

најчитано сега