Мигранти од Сирија фатени на Богородица

Вчера цариниците на Богородица фатија илегален мигрант од Сирија.

Мигрантотсе фатени во 19 часот и 30 минути на Богородица.

Се работи за 31-годишниот  К.М. од Сирија кој бил веднаш приведен.

најчитано сега