Ќе ве разнежни: Напуштено кученце си пронашло дом откако случајно се појавило на семејна фотографија

Семејството Конор од Сиетл која била на крстарење во Чиле посвоила кученце во кое се заљубила на прв поглед.

Приказната со среќен крај започнала кога семејството застанало да направи семејна фотографија, а на сликата случајно во кадар влетало и едно напуштено кученце.

- Кучето толку ме воодушеви што не можев да се одвојам од него. Морав да си го земам со мене, вели членка на семејството.

Ова е уште еден доказ за љубовта меѓу човекот и кучето.

 

најчитано сега