Пронашла дијаманти вредни 32 милиони долари и ги вратила на сопственикот

Ова е дефинитивно најчесната жена која постои во светот. 

Се работи за Фу Жулу од Кина која пронашла дијаманти вредни 32 милиони долари и ги вратила на сопственикот.

Таа ги нашла дијамантите во Хонг Конг додека јадела сладолед.

- Отидов до кафуле на сладолед и видов дека до мене седат странци чии што беа дијамантите. Тие заборавија вреќичка со дијаманти. Морав да им ја вратам, вели жената.

 

најчитано сега