Министерот Јанакиески во посета на Петровец

Денеска македонскиот министер за транспорт и врски, Миле Јанакиески денеска во посета на општина Петровец.

Министерот Јанакиески ќе се сретне со градоначалникот на Петровец, Борче Митевски, и ќе го посетат местото каде се гради канализациска мрежа во оваа општина.

Настанот ќе се одржи во близина на црквата во општина Петровец.

ФОТО: Дневник

најчитано сега