ВИДЕО: Скокна од тераса во базен - нема да им верувате на очите

Младите Англичани дефинитивно имаат многу чуден начин на забава. Најпрво ќе се напијат повеќе од потребното, а потоа од своите тераси скокаат во базен во хотелите во кои се сместени за летниот одмор.

За жал, овој начин на забава со себе повлекува голем број жртви бидејќи многу често наместо да слетаат во базенот, младите паѓаат на плочките. Пред два месеци момче од Колумбија настрада при ваков скок.

Погледнете што се случува...

најчитано сега