Изел печурки и почнал да халуцинира - 41 годишен маж остана без својот пенис

41-годишен маж од  Охајо, се опоравува во болница откако си го отсекол својот пенис.

41- годишниот маж се издрогирал со магични печурки, од печурките тој почнал да халуцинира и  си го отсекол пенисот.

Мажот лежел на улица пред училиште, врескал, и целиот бил облеан во крв. 

Полицијата дошла веднаш на местото на настанот од полицијата изјавиле дека човекот претходно не бил регистриран ни како наркоман ни како човек со психички проблеми.

најчитано сега