Кумановчанка трошела пари од туѓа платежна картичка

Полицијата во Куманово поднесе кривична пријава против 20-годишната  Г.М. поради кражба.

Таа во текот на месец јануари годинава искористила прилика да одземе платежна картичка од кумановчанец. Потоа, кумановчанката неовластено ја искористила и од банкомат во два наврати подигнала 5.000 денари.

ФОТО: Сител

најчитано сега