Наставничка до нејзин ученик: Имај секс со мене и ќе бидеш легенда

Ема Агер (34) е осомничена за обљуба на свој малолетен ученик (16) кого наводно по часовите го одвела до фабрички паркинг каде имале секс.

Професорката го провоцирала ученикот и му веле дека 'сигурно не е дораснат да има секс со неа', како и дека по тој чин тој ќе стане легенда. Се започнало како шега, кога другар на момчето го нашол бројот на професорката и и заѕвонил. Изненадно, таа се јавила и се обложила со момчето дека нема да може да издржи секс со неа.
 
-Ми рече дека се ќе биде во ред, само да не кажувам на никого. Се наоѓавме секој или секој втор ден. Се среќававме саат-два по часовите и одевме до скриениот паркинг блиску до една фабрика. Секс имавме само во кола, вели момчето кое со професорката било околу 2 месеци.
 
-Многу ученици знаеа, но не знам за професорите. Ми рече дека и ако дознаат сите, јас ќе бидам легенда. Го напуштив училиштето откако ја прекинавме врската, вели ученикот.
 
Ема ги носела и неговите соученици во Мекдоналдс и ги пуштала да ја возат нејзината кола. Тие дури виделе и слика од пенисот на ученикот во нејзиниот телефон, но таа тврдела дека тоа не е неговиот пенис.

 

најчитано сега