Се обидела да прокриумчари 102 дијаманти во нејзиниот задник

Дваесет и четири годишна Израелка се обиделе да прокрумчари 102 дијаманти во Бразил , а ги сокрила на доста необично место. Бразилската полиција успеала да ги открие дијамантите во нејзиниот анус. Покрај дијамантите во претресот полицијата пронашла голем број на кондоми и лубриканти. 

Израелката веднаш била пренесена во болница, каде со Рентген и биле откриени две вреќи со дијаманти во анусот. 

Таа би можела да добие казна затвор за криумчарење од две до осум години. 

 

најчитано сега