Глуво тринаесетгодишно девојче се заглави во корпа за отпадоци

Тринаесет годишно девојче од Чачка се заглавило во корпа за отпадоци.

Веднаш на местото на настанот интервенирале Брзата помош и пожарникарите, а девојчето сега се чуствува подобро.

Детето влегло во метална корпа за отпадоци при што му се заглавила ногата, па морале да интервенираат Брзата помош и пожарникарите.

Се работи за Ромка која инаку е глува.

ФОТО: телеграф

најчитано сега