Цеца руши рекорди!

На концертот кој српската дива Светлана Ражнатовиќ Цеца ќе го прави на Ушќе, се очекуваат 100.000 луѓе! Освен што Цеца го сруши овој рекорд, таа исто така продаде 6.500 карти за својот концерт за само еден ден.

-Интересот е огромен, па концертот на Цеца сигурно ќе има повеќе од 100.000 луѓе, ако се земе во предвид дека веќе се продадени 95.000 карти. Реална проценка е дека ќе има над 100.000, а треба да се земе во предвид и дека Цеца не подели ниту една карта гратис, изјавуваат организаторите на концертот на Цеца.

 

најчитано сега