Учениците и студентите летово ќе се возат за 620 денари со автобусите на ЈСП

Во текот на летниот период маркичките за слободните карти од Јавното сообраќајно претпријатие за учениците и студентите ќе чинат 620 денари.

Од наредниот месец па се до септември учениците и студентите ќе плаќаат помалку за слободните карти.

 Продажбата на маркичките почнува денес во сите билетарници на ЈСП.

најчитано сега