ВИДЕО: Влегла во машина за перење и се заглавила во неа

 

Девојкава за да им докаже на своите пријатели влегла во машина за перење, но проблем се јавил кога требало да излезе. Го испробала секој можен начин, но безуспешно. Прво се обидела да излезе со задникот, па нозете, па потоа пробала и со главата и нозете. Но безуспешно. На крајот се пожалила дека не може да дише.   

најчитано сега