Волково и Шутка утре без струја

 

Од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје информираат дека утре без напојување со електрична енергија ќе останат:

 

Во време од 08:30 до 12:00 часот корисниците од главната улица во селото Волково ( општина Ѓорче Петров ) и корисницит од дел од улица Метохиска во населба Шуто Оризари ( општина Шуто Оризари )

Во време од 08:00 до 17:00 часот корисниците од село. Студеничани ( општина Студеничани )

 

     Прекините се заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија на корисниците во тие региони.

најчитано сега