ВИДЕО: „Тениски топчиња“ паѓаа во Србија - повредени 20 лица

 

Најмалку дваесетмина биле повредени по силниот град кој вчера вечерта ја зафати, Инџија во Србија. На снимките објавени на Јутјуб се гледа дека големината на мразот е колку тениско топче.Градот паѓал на два периода, првиот околу 22 часот, а вториот петнаесет минути подоцна. Многу автомобили биле со искршени ветробрански стакла и оштетени каросерии.  

 

најчитано сега