Еве што сакаат жените повеќе и од секс

Најновите истражувања спроведени од компанијата АВГ Технолоџис, велат дека жените повеќе ги сакаат модерните технологии отколку сексот.

Во истражувањето учествувале околу 4.000 жени од Велика Британија, Канада, Франција, Германија, Бразил и САД, а повеќе од 50% од нив изјавиле дека попрво би поминале една недела без секс отколку без мобилен телефон.

Ваквите откритија ги изненадиле истражувачите, но жените изгледа толку многу се навикнале на своите технолошки уреди, што се потешко им станува да го издржат 

најчитано сега