Спасов ќе посети училиште отворено со кредит за самовработување

 

Министерот за труд и социјална политика Диме Спасов, директорот на Агенција за вработување на Република Македонија Влатко Поповски и раководителот на Центарот за вработување на Град Скопје, Слободанка Алексовска  ќе го посетат училиштето за балет „Арт Баллет”.

Ова училиште е еден од успешните бизниси од  проектот за Самовработување со кредитирање. 

ФОТО: Р.С. Европа

најчитано сега