ВИДЕО: Вака се бара работа!

Кристофер Вудринг пред две години снимил видео кое стана вистински хит на Интернет.

Тој снимил видео во кое водел замислено интервју со директорот на компанијата каде аплицирал за работа, Стивен Спилберг. 

Иако не ја добил таа работа, сигурно е дека ќе најде некоја друга откако ова видео направи бум на Интернет просторот.

најчитано сега