Две години затвор за таткото од Хрватска кој си ја уби болната и неподвижна ќерка

Јошо Грегуриќ од Хрватска кој минатата година ја уби својата ќерка Маријана за како што тој вели да ја спаси од пеколот и измачувањето низ кои таа поминувала, си заработи две години затвор за делото кое го направи, пренесе Дневник.хр.

Потоа, тој се обиде да си пресуди и самиот на себе, но лекарите му пружија помош навреме, па тој успеа да преживее.

Таткото вели дека не е виновен и дека само Господ знае дека тој ја убил ќеркаси за таа да не се мачи повеќе.

ФОТО: Дневник.хр

 

најчитано сега