Трајановски во инспекција на Центарот за контрола на сообраќајот

Денеска, градоначалникот на Скопје Коце Трајановски ќе го посети Центарот за управување и контрола на сообраќајот.

Центарот е во изградба и е сместен во холот на Меѓуградската автобуска станица.

ФОТО: Дневник

најчитано сега