Барате работа? - еве кои македонски компании имаат слободни работни места

Електроелемент од Скопје бара магацински работник.
Потребни квалификации: - Средно образование - Познавање на електро и нелектро материјали - Работно искуство минимум 1 година - Возачка дозвола Б категорија Некомплетните и ненавремени молби нема да се земат во предвид при разгледувањето. Доколку сте заинтересирани за некоја од отворените позиции испратете го вашето CV со назнака за кое работно место аплицирате до ЕЛЕКТРОЕЛЕМЕНТ ДОО Скопје на адреса ул. Перо Наков бр.25, Скопје или на e-mail: kariera@elektroelement.com.mk најдоцна до 30.06.2013 год.

Хотелско-угостителски објект во Скопје има потреба од работничка, за работно место хигиеничарка. Работата се одвива во смени со полно работно време. Ве молиме телефонски да се јавувате секој ден од 10:00 до 15:00 на 070-246-039!

 

Дооел Мебел-Ви Виница има потреба од вработување на еден Референт за продажба за работа во продажниот салон на Мебел-Ви во Кавадарци. Квалификации: -Завршено Средно образование -Искуство во работа со мебел(монтажа на мебел). Вашата Кратка Биографија и Копија од Диплома за завршено средно образование можете да ги доставите во салонот на Мебел-Ви во Кавадарци или на Mail: vrabotuvanje@mail.mebel-vi.com

Аптека од Скопје има потреба од фармацевтски техиничар без работно искуство со или без лиценца за работа. ТЕЛ.070817880

Компанија има потреба од вработување на електричар/електромонтер, со или без работно искуство, КВ (техничар), на неопределено работно време. Сите заинтересирани да испратат кратка биографија или порака со телефонски број за контакт на е-маил contact@softage.com.mk.

Фирма за изработка на ковано железо вработува Архитекти и Монтажери Тел за контакт: 02-3095-122 или моб. 078/430-543

Ресторан Канцона има потреба од куварка и салатерка. Информации на тел. 075430334 или во ресторанот на ул. Миле Поп Јорданов блок 9 и 10, локал 6 и 7 (спроти Алумина), Скопје

Модна конфекција од Ѓ.Петров бара: -5 шивачки со работно искуство за производство на женска конфекција -2 пеглачки со работно искуство за завршно пеглање на женска конфекција Тел: 2045 113

Арт Принт Студио како водечка фирма во графичката индустрија има потреба од дизајнер/ка со следниве спосбности: Одлично познавање на графички програми: Corel, Photoshop, Indesign, Ilustrator ... Комуникативни способности со клиентите. Навремено и одговорно однесување према зададените временски рамки за завршување на задачите. Брзо и квалитетено решавање на дизајните бараните од клиентите. Соработка со веб страни, форуми и други извори за изнаогање на темплејти, слики и вектори потребни за изработка на дизајните. Дизајнер со искуство во плотер и офсет печатење. Предност ке имаат кандидатите кои имаат искуство во графичките услуги: Монтажа на плочи за офсет, Штанцање, плотер, злато отиско, виткање, хефтање, прецизно користење на пантон и цмѕк карта со дефинирање на крајниот производ во финална фаза во контрола на бои. Минимално искуство во печатници 2 години. Вашите ЦВ-а пратете ги на емаил: artprintstudio@gmail.com 

 

 

најчитано сега