Ја прислушкувал секс-бомбата и открива: Слушнав како умре Мерлин Монро!

Според документарниот филм кој го направи познатиот приватен детектив Фред Оташ, тој дознал како го загубила животот познатата секс-бомба Мерлин Монро.

Имено, според Оташ, Мерлин умрела откако ја угушил Боби Кенеди. Фред имал поставено апарати за прислушкување во куќата на Мерлин и така и дознал како таа го загубила својот живот. Во ноќта кога Мерлин наводно испила повеќе таблети од потребното и умрела, всушност не било така, туку била угушена, пренесува Оташ. 

Детективот кој почина во 1992 година пишува и како Монро редовно имала сексуални односи со браќата, па со тек на време започнала да се чуствува како парче месо. 

- Слушнав како умре Мерлин Монро, стои во документарецот.

Забележан е и датум во 1962 година кога Мерлин дома се кара со еден од браќата токму поради тоа што кон неа се однесуваат како кон парче месо а не кон жена.

најчитано сега