Снимиле чудо: Богородица им го излекувала детето од леукемија (ВИДЕО)

Брачен пар од Америка тврди дека нивното дете кое било болно од леукемија било излекувано со божја помош.

Тие снимиле како чуден облик на жена стои покрај нивната болна ќерка во дворот од нивната куќа. Детето неколку пати било на операција но ништо не помогнало, но откако Богородица дошла до детето, на чуден начин тоа сосема оздравело.

Погледнете...

најчитано сега