Седницата во Центар трае цела ноќ - што се “готви“ зад затворените врати на општината?

Mаратонска седница во општина Центар. Според информациите на порталот Курир, советниците цела ноќ расправале по точките од седницата која трае скоро 24 часа. 

Според порталот, моментално советниците се стигнати до 13. точка од Дневникот ред.

Оваа маратонска седница на Советот на Општина Центар, започна вчера и покрај масовните протести на граѓаните пред општината. Сеуште не е познато за што се зборувало зад затворени врати на седницата на Советот.

 Извор: Курир

најчитано сега