ВИДЕО: Влета во сред интервју "урлајќи" пред камерата

Во еден момент додека новинарка на РТВ интервјуираше соговорничка на тема туризмот за младите пред камерите урлајќи претрча „весел“ тинејџер и ги шокира луѓето од ТВ екипата.

најчитано сега