Едно лице повредено во хаосот пред Општина Центар

Пред Општина Центар настана судир меѓу граѓаните и полицијата, кога десетина граѓани се нафрлиле врз полицијата која го штити влезот на општината. Според Нова ТВ, во судирот е повредено едно лице.

Според порталот, сеуште трае судирот меѓу полицијата и демонстрантите. Екипите на МВР се обидуваат да ги смират граѓаните.

 

најчитано сега