Белград: Си ја породил сопругата во автомобил

Денеска во Белград, сопруг си ја породил сопругата во автомобил.

Се работи за бремената Соња Голубовиќ Стојановиќ која добила контракции во автомобил и бидејќи очигледно бебето не можело да чека, нејзиниот сопруг ја породил на предното седиште од автомобилот.

На овој настан присуствувала и нивната 4-годишна ќеркичка која седела на задното седиште од автомобилот.

За среќа, со породувањето се било во ред и Соња на свет донела здраво женско бебе.

 

најчитано сега