Се решил за прв пат да гледа порно-филм па во него си ја видел сопругата

Маж од Египет кој е познат само како Рамадан, се охрабрил за прв пат во животот да погледне порно-филм, но не ни очекувал каков шок ќе доживее.

Имено, Еѓипќанецот отишол во Интернеткафе, пуштил филм за возрасни и имал што да види...на филмот главна ѕвезда била неговата сопруга.

- Пуштив да видам што е тоа порно филм и како изгледа, но вакво нешто не очекував. Ја видов сопругата која со својот љубовник снимила дури 11 порно-филмови, вели очајниот маж.

Рамадан се онесвестил во Интернетклубот само штом ја здогледал сопругата на екранот која подоцна му ја префрлила вината бидејќи пуштил да гледа порно-филм.

 

најчитано сега